facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Slnečnicovo-slnečnicový amfoacetát sodný, známy aj ako fytantriol alebo 3,7,11,15-tetrametylhexadekán-1,2,3-triol, je zložka, ktorá sa široko používa v kozmetickom priemysle. Je to čistiaca a ošetrujúca zložka získaná zo slnečnicového oleja. Má pôvod v rastlinných zdrojoch, a preto sa často používa vo výrobkoch, ktoré sa pýšia "prírodným" zložením.

Vďaka svojim vlastnostiam je slnečnicovo-slnečnicový amfoacetát sodný vhodný do širokej škály kozmetických výrobkov. Často sa nachádza v šampónoch, sprchových géloch, mydlách, čistiacich prípravkoch na tvár alebo telo a v prípravkoch na holenie. Má schopnosť vytvárať bohatú penu a pôsobí aj ako emulgátor, čím pomáha udržiavať stabilitu zmesi oleja a vody. Okrem toho pôsobí ako kondicionér, ktorý pomáha zjemniť a vyhladiť pokožku a vlasy. Jeho hlavnou výhodou je vysoká znášanlivosť s pokožkou a očami, vďaka čomu je ideálnou zložkou výrobkov určených pre citlivú pokožku alebo deti.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Red Tobacco parfumovaná voda unisex
Red Tobacco parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Hypoalergénny prací prášok (2 kg)
Hypoalergénny prací prášok (2 kg)
Detail produktu
Arabian Incense Artisan Perfumery parfumovaná voda unisex
Arabian Incense Artisan Perfumery parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Pride Peace & Love parfumovaná voda unisex
Pride Peace & Love parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík