facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Anhydroxylitol, dôležitá látka známa v chémii aj ako amónna soľ glycyrrhizátu alebo amónna soľ kyseliny glycyrrhizovej, je prírodná zložka používaná najmä v kozmetickom priemysle. Za svoju popularitu vďačí najmä svojim priaznivým vlastnostiam, ktoré ovplyvňujú kvalitu a vzhľad pokožky. Tento práškový výťažok z koreňa sladkého drievka je známy tým, že pomáha pri hydratácii pokožky, regenerácii pokožky a tiež pri zlepšovaní pigmentácie pokožky.

Anhydroxylitol sa často vyskytuje ako zložka pleťových krémov, sér, mastí alebo telových mliek. Spolu s ďalšími aktívnymi zložkami pomáha udržiavať pokožku hydratovanú, vyživenú a sviežu po dlhú dobu. Okrem toho sa anhydroxylitol používa aj v niektorých zubných pastách, pretože má schopnosť potláčať rast baktérií a zlepšovať zdravie ústnej dutiny. V potravinárskom priemysle môže táto látka slúžiť ako prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom, ktoré je vhodné aj pre diabetikov. Čistý anhydroxylitol sa dá objednať aj vo forme prášku, ktorý si jednotlivci môžu pridať do svojej domácnosti na základe potreby a preferencie prírodných produktov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Honeymoon W parfumovaná voda
Honeymoon W parfumovaná voda
Detail produktu
Cinder parfumový extrakt pre mužov
Cinder parfumový extrakt pre mužov
Detail produktu
Emir Celestial parfumový extrakt pre mužov
Emir Celestial parfumový extrakt pre mužov
Detail produktu
Perfection U parfumovaná voda
Perfection U parfumovaná voda
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík