facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: D-glukopyranozid, monoalkyl s priamym reťazcom C20, D-glukozid, eikozyl

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Arachidylglukozid, známy aj ako D-glukopyranozid, monoalkyl- alebo eikozyl D-glukozid s priamym reťazcom C20, je zložka široko používaná v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti. Táto chemická zlúčenina je typom alkylglykozidu - cukru spojeného s alkylovou skupinou. V kozmetike je cenená pre svoju schopnosť pôsobiť ako emulgátor a zlepšovač textúry výrobku. Pridaním arachidylglukozidu do kozmetických prípravkov môžu výrobcovia vytvoriť výrobky s hladkou a pružnou textúrou, ktorá sa ľahko rozotiera po pokožke.

Arachidylglukozid sa nachádza v rôznych výrobkoch starostlivosti o pokožku a telo. Nachádza sa v krémoch, pleťových vodách, make-upoch, šampónoch, kondicionéroch, telových mliekach, opaľovacích krémoch a mnohých ďalších výrobkoch. Vďaka svojim emulgačným vlastnostiam pomáha udržiavať konzistenciu a stabilitu kozmetických výrobkov tak, aby sa žiadna zo zložiek nevypadla alebo neoddelila. Okrem toho arachidylglukozid môže zlepšiť vzhľad a pocit pokožky po aplikácii kozmetických výrobkov. Táto zložka sa vo všeobecnosti považuje za bezpečnú a nie je známe, že by mala negatívne účinky na ľudské zdravie.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Sprchový gél kokosový 500ml BIO, VEG
Sprchový gél kokosový 500ml BIO, VEG
Detail produktu
La Rouge Baroque parfumovaná voda unisex
La Rouge Baroque parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Benefiance vyhladzujúci očný krém proti vráskam
Benefiance vyhladzujúci očný krém proti vráskam
Detail produktu
Prírodná farba na vlasy BIO (100 g) - čierna - pre zdravie, lesk a silu
Prírodná farba na vlasy BIO (100 g) - čierna - pre zdravie, lesk a silu
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík