facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Pareth-25-3

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


C12-C15 Pareth-3, známy aj ako Pareth-25-3, je často používanou chemickou zložkou v kozmetickom priemysle. Je to syntetická zložka, ktorá sa vyrába z alkoholového radu parafínov. Táto zložka pôsobí ako emulgátor, ktorý pomáha pri miešaní rôznych látok, ktoré sa za normálnych okolností nedajú ľahko zmiešať. Preto sa používa aj ako čistiaci prostriedok pri výrobe kozmetických výrobkov.

C12-C15 Pareth-3 prispieva svojou funkciou k vytvoreniu ľahkého a hladkého pocitu na pokožke alebo vlasoch v mnohých kozmetických výrobkoch. Nájdeme ho v mnohých kategóriách výrobkov. Medzi najbežnejšie patria šampóny, kondicionéry, sprchové gély, telové mlieka a krémy, make-up, ako aj čistiace vody a micelárne vody. Vďaka svojim vlastnostiam je vhodným pomocníkom pri odstraňovaní nečistôt, oleja a make-upu bez nadmerného vysušovania pokožky.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Peroxid vodíka 3% - 1000 ml
Peroxid vodíka 3% - 1000 ml
Detail produktu
Jemná pracia emulzia pre deti 250ml BIO, VEG
Jemná pracia emulzia pre deti 250ml BIO, VEG
Detail produktu
Ignite Oud U parfumovaná voda
Ignite Oud U parfumovaná voda
Detail produktu
Brulee U parfumovaná voda
Brulee U parfumovaná voda
Detail produktu
Pleťové sérum - kyselina azelaová 10ml
Pleťové sérum - kyselina azelaová 10ml
Detail produktu
Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh parfumový extrakt unisex
Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh parfumový extrakt unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík