facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Cetylstearylglukozid

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Cetearylglukozid, známy aj ako cetylstearylglukozid, je zmes prírodných rastlinných cukrov a tukov, ktoré sa získavajú z kokosového oleja a ovocného cukru z kukurice. Patrí medzi emulgátory, čo sú látky, ktoré dokážu spojiť dva za normálnych okolností nemiešateľné prvky, napríklad vodu a olej. Jeho význam spočíva v tom, že je výnimočne jemný a robí starostlivosť o pleť šetrnou.

V kozmetickom priemysle sa cetearylglukozid používa veľmi často. Jeho hlavné použitie je v prípravkoch na starostlivosť o pleť a vlasy. Mohli by ste ho nájsť v krémoch, peelingoch, balzamoch na pery, make-upe, šampónoch, kondicionéroch a iných vlasových prípravkoch. Táto zložka sa s obľubou používa v prírodnej a organickej kozmetike, pretože je plne biologicky odbúrateľná a šetrná k citlivej a alergickej pokožke. Okrem toho dodáva výrobkom jemnú a hodvábnu textúru, čo je veľmi dôležité z hľadiska zmyslového vnímania výrobkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Aira U parfumovaná voda
Aira U parfumovaná voda
Detail produktu
Nina plniteľná toaletná voda pre ženy
Nina plniteľná toaletná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík