facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Cetylbetaín, známy aj ako cetanol, je látka, ktorá sa často nachádza v rôznych kozmetických výrobkoch. Je to čistiaca zložka, ktorá je obľúbená vďaka svojim jemným penivým vlastnostiam a nízkemu potenciálu podráždenia pokožky. Cetylbetaín sa zvyčajne používa ako sekundárny alebo podporný tenzid pre väčšie penivé látky v rôznych výrobkoch.

Medzi výrobky, ktoré využívajú uvedenú zložku, patria rôzne šampóny, sprchové gély, mydlá, umývacie prostriedky na jadro a iné výrobky osobnej starostlivosti. Jeho výhodou je, že dokáže znížiť potenciálne podráždenie, ktoré môžu spôsobiť iné zložky obsiahnuté v týchto výrobkoch. Vďaka tejto vlastnosti je cetylbetaín ideálnou zložkou výrobkov určených pre citlivú pokožku. Táto látka sa môže pridávať aj do ústnych vôd a zubných pást, pretože pôsobí ako mierne antiseptikum.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Daniel Hechter Caractere toaletná voda pre mužov
Daniel Hechter Caractere toaletná voda pre mužov
Detail produktu
Cocoa Morado U parfumovaná voda
Cocoa Morado U parfumovaná voda
Detail produktu
Anaé by Epsomská soľ (2,5 kg vrece) - do kúpeľa, na peeling a do záhrady
Anaé by Epsomská soľ (2,5 kg vrece) - do kúpeľa, na peeling a do záhrady
Detail produktu
Aira U parfumovaná voda
Aira U parfumovaná voda
Detail produktu
Nina plniteľná toaletná voda pre ženy
Nina plniteľná toaletná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík