facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Cocamidopropyl Hydroxysultaine (často označovaný ako Cocamide monoethanolamine) je amfoterný tenzid, ktorý sa široko používa v kozmetických výrobkoch a výrobkoch osobnej starostlivosti. Je derivátom kokosového oleja a má jedinečnú schopnosť peniť a zároveň zjemňovať pokožku a vlasy.

Výrobcovia hodnotia kokamidopropylhydroxysultaín pre jeho schopnosť zlepšovať vlastnosti vody a čistiace účinky. Preto sa táto zložka často používa vo výrobkoch s vysokým obsahom oleja a mastenca, ako sú šampóny, kondicionéry, sprchové gély a mydlá. Kokamidopropylhydroxysultaín je tiež súčasťou niektorých ústnych vôd pre svoje antiseptické vlastnosti. Môže sa objaviť aj v pracích práškoch alebo detergentoch. Jeho použitie je spôsobené jeho čistiacimi vlastnosťami, schopnosťou vytvárať penu a schopnosťou zvyšovať viskozitu výrobku. Považuje sa tiež za relatívne jemnú zložku, ktorá zriedkavo spôsobuje podráždenie pokožky.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Tuhý dezodorant Cool Breeze (42 ml) - účinný až 24 hodín
Tuhý dezodorant Cool Breeze (42 ml) - účinný až 24 hodín
Detail produktu
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Detail produktu
Ahmed Al Maghribi Zumar parfumový extrakt unisex
Ahmed Al Maghribi Zumar parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Victoria parfumovaná voda unisex
Victoria parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Kokosový šampón 500ml BIO, VEG
Kokosový šampón 500ml BIO, VEG
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík