Decylénglykol
Iné názvy: 1,2-dekándiol
Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)
Dekylénglykol, známy aj ako 1,2-dekándiol, je organická látka, ktorá sa často používa v kozmetickom priemysle. Je to bezfarebná, viskózna kvapalina s miernym zápachom, ktorá sa získava z kyseliny azelaínovej a tiež z kyseliny sebakovej. Decylénglykol, známy pre svoje hydratačné, antimikrobiálne a konzervačné vlastnosti, sa široko používa pri výrobe rôznych kozmetických a ošetrujúcich výrobkov.
Dezylénglykol možno nájsť v širokom spektre výrobkov, najmä v kozmetike. Často sa nachádza v telových krémoch a pleťových vodách, denných a nočných krémoch na tvár, pleťových sérach a očných krémoch. Používa sa aj v dezodorantoch, šampónoch, kondicionéroch, zubných pastách, mydlách a iných hygienických výrobkoch. Je to najmä vďaka jeho antimikrobiálnym vlastnostiam, keď pomáha zabraňovať rastu baktérií a plesní vo výrobkoch, čím predlžuje ich trvanlivosť. Vďaka svojim hydratačným schopnostiam tiež pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a zdravú.
Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.
Tuhý dezodorant Cool Breeze (42 ml) - účinný až 24 hodín
Detail produktu
METHYL FACTORS - B1 betaín B2 B6 kyselina listová (L-metylfolát) vitamín B12 a zinok, 60 kapsúl
Detail produktu
Mood for Oud parfumovaná voda unisex
Detail produktu