facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: decylkokoát, TEGOSOFT DC

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Decylkokoát, známy aj ako decylkokoát alebo TEGOSOFT DC, je ester kyseliny kaprinovej a kokosového alkoholu. Táto priehľadná kvapalina je dôležitou zložkou mnohých kozmetických výrobkov a výrobkov osobnej starostlivosti. Vďaka jemnému pocitu na pokožke, ľahkému vyhladzujúcemu účinku a dobre tolerovanej konzistencii je decilkokoát obľúbenou voľbou mnohých kozmetických značiek.

Decylkokoát sa často používa v kozmetických výrobkoch, kde slúži ako zmäkčovadlo. Táto látka zmäkčuje a vyhladzuje pokožku, čím umožňuje ľahké rozotieranie a vstrebávanie výrobku. Okrem iného sa však decilkokoát používa aj v iných výrobkoch osobnej starostlivosti, ako sú šampóny, kondicionéry, dezodoranty, krémy na ruky a telo, výrobky na holenie, make-up a opaľovacie krémy. Vďaka svojim vlastnostiam je decilkokoát obľúbený aj u značiek vyrábajúcich pleťové krémy a séra, kde pomáha zvyšovať hydratáciu a pružnosť pokožky. Jeho použitie sa však neobmedzuje len na kozmetický priemysel. Decylkokoát je tiež zložkou niektorých priemyselných čistiacich prostriedkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Armaf Odyssey BA HA MAS parfumovaná voda unisex
Armaf Odyssey BA HA MAS parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Osviežovač vzduchu - Organic Laurel (100 ml)
Osviežovač vzduchu - Organic Laurel (100 ml)
Detail produktu
Lulut Al Hob W parfumovaná voda
Lulut Al Hob W parfumovaná voda
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík