facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Dexylestery olivového oleja, známe aj ako tokoferol, tokoferol alebo tokoferylacetát, sú látkou bežne používanou v kozmetickom priemysle. Táto chemická zlúčenina sa získava z olivového oleja a okrem iného sa považuje za jeden z najlepších zdrojov vitamínu E. Tento vitamín je pre ľudský organizmus nevyhnutný z hľadiska ochrany buniek pred oxidačným stresom a prispieva aj k regenerácii pokožky.

Výrobky, do ktorých sa decil estery olivového oleja bežne pridávajú, sú napríklad rôzne pleťové krémy a oleje, ktoré slúžia na hydratáciu a obnovu pokožky. Táto látka je tiež často súčasťou rôznych výrobkov proti starnutiu, kde pomáha spomaľovať proces starnutia pokožky. Používa sa aj v opaľovacích krémoch a výrobkoch určených na ochranu pokožky pred slnečným žiarením, kde pomáha zvyšovať ochranný faktor. Mimo kozmetického priemyslu sa používa aj v potravinárskom priemysle ako antioxidant alebo v doplnkoch stravy, kde pomáha zvyšovať príjem vitamínu E.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

For Her toaletná voda pre ženy
For Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Hypoalergénny zmäkčovač tkanín bez vône (1 l)
Hypoalergénny zmäkčovač tkanín bez vône (1 l)
Detail produktu
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumovaná voda unisex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Super regeneračný nočný krém
Super regeneračný nočný krém
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík