facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Dexylestery slnečnicového oleja sú látky získané zo slnečnicového oleja. Má priaznivé účinky na pokožku.

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Dexylestery slnečnicového oleja, známe aj ako dexylestery slnečnicového oleja, sa získavajú z oleja vylisovaného zo semien slnečnice. Je to zložka, ktorá sa bežne používa v kozmetickej výrobe vďaka svojim výnimočným vlastnostiam. Hlavným dôvodom jeho používania v kozmetickom priemysle je jeho pozitívny účinok na ľudskú pokožku.

Decyl estery slnečnicového oleja sa vyznačujú vysokou znášanlivosťou aj pre citlivú pokožku, majú vysoko hydratačné účinky, ktoré pomáhajú udržiavať pružnosť a pevnosť pokožky. Pôsobí ako prírodný zmäkčovadlo, čo znamená, že dokáže pokožku zjemniť a vyživiť. Vďaka tomu je ideálny na použitie v krémoch na citlivú pleť, denných a nočných krémoch, sérach, balzamoch na pery, make-upoch a ďalších výrobkoch. Široko sa používa aj v prípravkoch na starostlivosť o vlasy, pretože dokáže vlasom prinavrátiť lesk a zdravie. Vďaka svojmu zloženiu je odolný voči oxidácii, takže predlžuje životnosť kozmetických výrobkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Prírodná farba na vlasy BIO (100 g) - hnedá - pre zdravie, lesk a silu
Prírodná farba na vlasy BIO (100 g) - hnedá - pre zdravie, lesk a silu
Detail produktu
Matcha Premium BIO 100 g
Matcha Premium BIO 100 g
Detail produktu
Daiman Eclipse M parfumovaná voda
Daiman Eclipse M parfumovaná voda
Detail produktu
Krémový dezodorant Vanilla Orchid (45 g)
Krémový dezodorant Vanilla Orchid (45 g)
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík