facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Di-C12-13 alkyl malát, známy aj ako kyselina dokozahexaenová, je vysoko cenenou zložkou v kozmetickom priemysle. Táto látka je typom mastnej kyseliny, ktorá patrí do skupiny omega-3 mastných kyselín. Je to prírodná látka, ktorá sa nachádza v rybom tuku, najmä v tuku rýb žijúcich v chladných moriach, ako je napríklad losos. Okrem výživy sa však táto látka využíva aj v kozmetickom priemysle.

Di-C12-13 alkyl malát má napriek svojmu zložitému chemickému názvu mnoho výhod, ktoré využívajú rôzne značky v oblasti starostlivosti o pleť. Má silné hydratačné a zvlhčujúce účinky, ktoré pomáhajú zlepšiť vzhľad a pocit suchej pokožky. Vďaka svojim zmäkčujúcim vlastnostiam je často súčasťou rôznych hydratačných krémov, telových mliek, ako aj výrobkov na starostlivosť o vlasy. Okrem toho má svoje miesto aj vo výrobkoch určených pre citlivú pokožku, pretože ide o zložku, ktorá ani po dlhodobom používaní nereaguje dráždivo. Vďaka svojej schopnosti vyhladzovať a zjemňovať pokožku je ideálnou zložkou balzamov na pery, kde pomáha zmierňovať suchosť a praskliny.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Emir Lueur D'espoir Ambre parfumovaná voda unisex
Emir Lueur D'espoir Ambre parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Ombre Noire parfumovaná voda pre mužov
Ombre Noire parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Icon parfumovaná voda pre mužov
Icon parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík