facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Fytantriol, 3,7,11,15-tetrametylhexadekán-1,2,3-triol

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Fytantriol, známy aj ako 3,7,11,15-tetrametylhexadekán-1,2,3-triol alebo fytantriol, je organická zlúčenina, ktorá sa často používa v kozmetickom a farmaceutickom priemysle. Táto zlúčenina má veľmi zaujímavé vlastnosti, najmä pôsobí ako stabilizátor a dodáva kozmetickým výrobkom ľahkú textúru. Fytantriol je schopný vytvárať mimoriadne jemné kryštalické štruktúry, ktoré zlepšujú vlastnosti mnohých farmaceutických prípravkov a kozmetických výrobkov a výrazne ovplyvňujú ich kvalitu.

Z hľadiska použitia sa fytantriol nachádza v širokom spektre kozmetických výrobkov, ako sú šampóny, kondicionéry, make-up, telové krémy a tiež v starostlivosti o vlasy. Je to vďaka jeho schopnosti zvyšovať vlhkosť a výživu pokožky a vlasov a spevňovať ich. Zlepšuje tiež separačnú schopnosť výrobkov na starostlivosť o vlasy a zlepšuje zadržiavanie vody vo vlasoch a pokožke. V prípade make-upu zasa pomáha zlepšiť jeho trvanlivosť a priľnavosť k pokožke. Vo farmaceutickom priemysle sa fytantriol často používa v rôznych liečivých mastičkách, krémoch a prírodných liekoch, pretože pomáha účinným látkam preniknúť hlboko do pokožky, čím im umožňuje byť čo najúčinnejšími. Je to vďaka jeho schopnosti vytvárať na povrchu pokožky kryštalickú štruktúru, s ktorou dokáže telo oveľa lepšie pracovať.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

French Avenue Veneno Scarlet parfumový extrakt unisex
French Avenue Veneno Scarlet parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Petra parfumovaná voda unisex
Petra parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík