facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Hippophae Rhamnoidesamidopropyl betaín je jedinečná zložka, ktorá sa široko používa v ošetrujúcej kozmetike. Táto látka je prírodná povrchovo aktívna látka získavaná z plodov rakytníka rešetliakového - hippophae rhamnoides. Je to rastlina, ktorá prirodzene rastie vo vysokých nadmorských výškach a v chladnom podnebí. Rakytník je známy svojimi silnými antibakteriálnymi vlastnosťami a obsahuje aj množstvo vitamínov a antioxidantov, ktoré sú prospešné pre pokožku.

Hippophae Rhamnoidesamidopropylbetaín, niekedy označovaný aj ako rýchlokvas obyčajný, rumanček obyčajný alebo rozchodnica lekárska, sa veľmi často používa v prípravkoch na čistenie pokožky, šampónoch, kondicionéroch a iných telových prípravkoch. Keďže ide o jemnú povrchovo aktívnu látku, môže sa používať na citlivé typy pokožky bez rizika podráždenia. Nielenže účinne čistí pokožku, ale ju aj hydratuje a zvyšuje jej pružnosť. Zistilo sa, že má aj protizápalové vlastnosti, takže je ideálny na použitie v prípravkoch na akné, ekzémy, psoriázu a iné podobné kožné problémy.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Hawas Black parfumovaná voda pre mužov
Hawas Black parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Antiperspirant roll-on
Antiperspirant roll-on
Detail produktu
Polar AS pre mužov
Polar AS pre mužov
Detail produktu
Osviežovač vzduchu
Osviežovač vzduchu
Detail produktu
Benediktova senovka grécka, 60 60 kapsúl
Benediktova senovka grécka, 60 60 kapsúl
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík