facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kokosové kapryláty, cetiol C5

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Coco Caprylate/Caprate, známy aj ako kokosový kaprylát, je ester odvodený z kokosového oleja a kyseliny kaprylovej/kapricovej. Ide o prírodné alternatívy syntetických zložiek v mnohých kozmetických výrobkoch. Kokosové kapryláty, označované aj ako cetiol C5, sú bezfarebné a majú príjemnú vôňu. Je to veľmi účinná zložka, ktorá má silné zmäkčujúce vlastnosti, čo znamená, že dokáže zjemniť a vyhladiť pokožku zvýšením jej vodnatosti.

Coco kaprylát/kaprát sa nachádza predovšetkým v mnohých rôznych typoch výrobkov starostlivosti o pokožku, ako sú pleťové krémy, make-up, šampóny, kondicionéry, balzamy na pery a opaľovacie krémy. Vďaka svojim vlastnostiam dokáže zlepšiť konzistenciu a celkový vzhľad kozmetického výrobku. Okrem uvedených zmäkčujúcich vlastností sa cetiol C5 vyznačuje aj vysokou súdržnosťou s pokožkou a vlasmi a schopnosťou znižovať mastnotu iných zložiek. Preto je cenený v oblasti starostlivosti o vlasy, kde prispieva k dodaniu lesku a jemnosti. Ďalšou oblasťou, kde sa kokosové kapryláty používajú, je výroba parfumov, kde pôsobia ako základná zložka nosiča vône.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Hikma parfumovaná voda unisex
Hikma parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Shiyaaka Snow M parfumovaná voda
Shiyaaka Snow M parfumovaná voda
Detail produktu
Odyssey Artisto parfumovaná voda unisex
Odyssey Artisto parfumovaná voda unisex
Detail produktu
No.4 Aprés l'Amour parfumovaná voda unisex
No.4 Aprés l'Amour parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Al Wisam Day parfumovaná voda pre mužov
Al Wisam Day parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík