facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: 1,2-oktándiol

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Kaprylyl glykol, inak známy ako 1,2-oktándiol, je bežne používanou zložkou v mnohých kozmetických výrobkoch a výrobkoch osobnej starostlivosti. Do týchto výrobkov sa pridáva z viacerých dôvodov, okrem tých hlavných, ako sú jeho antimikrobiálne a vysoko hydratačné vlastnosti. Kaprylylglykol je dôležitou zložkou v oblastiach, kde je kľúčová trvanlivosť a kvalita výrobkov. Často sa nachádza vo výrobkoch, ako sú krémy, pleťové vody, očné tiene, maskary a rúže.

Vďaka svojim antimikrobiálnym vlastnostiam kaprylyl glykol pomáha zvyšovať trvanlivosť kozmetických výrobkov a zároveň pôsobí ako hydratačná látka, ktorá môže zlepšiť vzhľad a pocit pokožky. Vďaka tejto schopnosti je ideálny na použitie v hydratačných prípravkoch a iných výrobkoch na starostlivosť o pleť. Kaprylylglykol tiež umožňuje kozmetickým výrobkom lepšie sa rozotierať na pokožke, čo môže zlepšiť ich celkovú účinnosť. V dôsledku toho sa táto zložka stala v kozmetickom priemysle veľmi vyhľadávanou a čoraz častejšie ju možno nájsť v širokej škále výrobkov osobnej starostlivosti.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Kiss W parfumovaná voda
Kiss W parfumovaná voda
Detail produktu
Vitashine vitamín D3 v tabletách 1000 iu 60 tabliet
Vitashine vitamín D3 v tabletách 1000 iu 60 tabliet
Detail produktu
Vibrato parfumovaná voda unisex
Vibrato parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík