facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kaprylový kaprylát/kaprát

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Caprylyl kaprylát/kaprát, známy aj ako kaprylát kaprylátu/kaprát, je prírodný ester, ktorý sa nachádza najmä v kokosovom oleji. Je to typ kozmetického emulgátora, ktorý je úplne bezpečný na použitie na pokožke. Je ideálnou zložkou do výrobkov na starostlivosť o pokožku a vlasy, pretože posilňuje ochrannú bariéru pokožky a zároveň pôsobí ako vysokoúčinná hydratačná látka.

Caprylyl kaprylát/kaprát sa používa najmä v pleťových krémoch, čistiacich pleťových vodách, odličovacích prípravkoch alebo šampónoch, kde dodáva výrobku špecifickú konzistenciu, zjemňuje pokožku a zároveň ju hĺbkovo hydratuje. Vďaka svojim jemným čistiacim vlastnostiam je ideálny aj do výrobkov určených pre citlivú pokožku. Výrobky, ktoré obsahujú kaprylát/kaprylát, sú vhodné aj pre vegánov a vegetariánov, pretože ide o rastlinnú zložku. Táto zložka sa v kozmetickom priemysle používa aj pre svoju schopnosť regulovať viskozitu výrobkov, čo je dôležité pre správne dávkovanie a aplikáciu výrobku.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Veneno Bianco parfumový extrakt unisex
Veneno Bianco parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Perseviron Figové objatie pre teba
Perseviron Figové objatie pre teba
Detail produktu
Hooked Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Hooked Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Sea & Sun In Cadaques darčeková sada 50 ml + telové mlieko toaletná voda pre ženy
Sea & Sun In Cadaques darčeková sada 50 ml + telové mlieko toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Colonia deosprej unisex
Colonia deosprej unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík