facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kaprylyl/kaprylglukozid

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Kaprylyl/kaprylylglukozid je jednou zo zložiek, ktoré možno nájsť v zozname zložiek mnohých kozmetických výrobkov. Je to neiónové tenzidové činidlo, ktoré pôsobí ako emulgátor a povrchovo aktívna látka v kozmetike a osobnej starostlivosti. Táto zložka sa získava z cukru a kyseliny kaprylovej a jej vlastnosti umožňujú použitie v širokom spektre kozmetických výrobkov.

Kaprylový/kaprylový glukozid sa najčastejšie používa v prípravkoch na čistenie pokožky a tela, ako sú gély na umývanie tváre alebo sprchové gély, pretože má schopnosť odstraňovať z pokožky nečistoty a prebytočné oleje. Možno ho nájsť aj v šampónoch a kondicionéroch na vlasy, kde pomáha vytvárať bohatú a krémovú penu. Kaprylyl/kaprylglukozid sa v kozmetických výrobkoch používa aj ako stabilizátor peny, ktorý zvyšuje účinnosť ostatných zložiek. Vďaka svojej prirodzenej a jemnej povahe k pokožke je často súčasťou výrobkov určených pre citlivú pokožku alebo pre deti. Napriek širokému spektru použitia sa vždy odporúča prečítať si zloženie daného kozmetického výrobku, pretože každý výrobok môže obsahovať ďalšie zložky, ktoré by mohli byť pre niektorých používateľov problematické.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Veneno Bianco parfumový extrakt unisex
Veneno Bianco parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Perseviron Figové objatie pre teba
Perseviron Figové objatie pre teba
Detail produktu
Hooked Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Hooked Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Sea & Sun In Cadaques darčeková sada 50 ml + telové mlieko toaletná voda pre ženy
Sea & Sun In Cadaques darčeková sada 50 ml + telové mlieko toaletná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík