facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kocoylglycinát draselný

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Kocoylglycinát draselný, známy aj pod názvom Cocoylo-glycinát draselný, je látka, ktorú spopularizoval kozmetický priemysel. Je to prírodné mydlové činidlo, ktorého hlavným účelom je dodať výrobkom penu a zároveň jemne čistiť pokožku alebo vlasy. Jeho popularita v kozmetických výrobkoch je spôsobená najmä tým, že ide o málo dráždivú látku, ktorá rešpektuje prirodzenú rovnováhu pH pokožky. Kocoylglycinát draselný má navyše vynikajúce hydratačné vlastnosti a je vhodný aj pre citlivú pokožku.

Kocoylglycinát draselný možno nájsť v širokom spektre kozmetických výrobkov, z ktorých najčastejšie sa používajú sprchové gély, šampóny, peny na holenie, krémy na ruky, ale aj čistiace prostriedky používané v dermatológii. Túto látku možno nájsť aj v prémiových odličovacích mliekach a pleťových vodách. Všetky tieto výrobky využívajú jej výhody - schopnosť vytvárať bohatú penu, účinné čistiace schopnosti, pričom je jemná k pokožke a nevysušuje ju. Vďaka týmto vlastnostiam sa kokoylglycinát draselný výrazne líši od mnohých iných syntetických mydiel a čistiacich prostriedkov, ktoré môžu pokožku nadmerne vysušovať a dráždiť.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Petra Viola parfumovaná voda pre ženy
Petra Viola parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
La Yuqawam Tobacco Blaze
La Yuqawam Tobacco Blaze
Detail produktu
Dolce & Gabbana Light Blue toaletná voda pre ženy
Dolce & Gabbana Light Blue toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Pride London The City of Contrast parfumovaná voda unisex
Pride London The City of Contrast parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík