facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 1 (Prírodné látky)


Kocoyltreoninát sodný je kvalitná kozmetická prísada známa aj pod názvom vŕbové korenie. Táto zložka sa používa najmä v priemysle pri výrobe kozmetických a čistiacich výrobkov. Tento prášok, ktorý je biely a dá sa ľahko rozpustiť vo vode, je obľúbený pre svoje všestranné použitie. Je zdrojom mastných kyselín, ktoré sa používajú najmä v pleťových krémoch a šampónoch.

Je komplexným zdrojom mastných kyselín, ktoré poskytujú pokožke výživu, ochranu a hydratáciu. Výrobky s obsahom kokoyltreoninátu sodného sú vhodné prakticky pre všetky typy pokožky vrátane citlivej. Táto zložka je obsiahnutá v detských šampónoch, sprchových géloch, prírodných mydlách, rôznych hydratačných prípravkoch a čistiacich prípravkoch na tvár. Je obľúbená pre svoju jemnosť k pokožke a schopnosť hydratovať a udržiavať pružnosť pokožky. Vďaka tomu je kokoyltreoninát sodný ideálnou zložkou výrobkov určených na starostlivosť o suchú a zrelú pokožku. Je preto dôležitou zložkou pri výrobe kozmetických výrobkov určených na hydratáciu a regeneráciu pokožky.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Armaf The Lion's Club Majestueux parfumovaná voda unisex
Armaf The Lion's Club Majestueux parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Ardent parfumovaná voda unisex
Ardent parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Omsiah parfumovaná voda unisex
Omsiah parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Čistiaci olej Pure Skin pre zrelú pleť (50 ml) - nevysušuje, dodáva pružnosť
Čistiaci olej Pure Skin pre zrelú pleť (50 ml) - nevysušuje, dodáva pružnosť
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík