facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kokamid monoetanolamín

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Cocamide MEA, známy aj ako Cocamide monoethanolamine, sa vo väčšine prípadov používa v kozmetickom priemysle. Je to chemická látka, ktorá sa používa ako sekundárna čistiaca zložka vo všetkých typoch kozmetických výrobkov. Cocamide MEA sa pridáva ako pomocná látka, ktorá pomáha udržať jednotlivé zložky vo výrobkoch pohromade a zvyšuje ich celkový účinok. Bežne sa dodáva vo forme voskovitej tuhej látky, ktorá sa rozpúšťa vo vode a má schopnosť vytvárať penu.

Kokamid MEA sa tiež široko používa pri priemyselnej výrobe šampónov, mydiel, gélov do kúpeľa a peelingov. Je obľúbený pre svoju schopnosť vytvárať a stabilizovať penu, ktorá zvyšuje účinnosť čistiacich prostriedkov. Látky obsahujúce Cocamide MEA tiež zlepšujú pocit na pokožke počas umývania a po ňom, pretože pomáhajú zjemniť a vyhladiť pokožku. Hoci vykazuje aj určité povrchovo aktívne vlastnosti, nepoužíva sa samostatne, ale skôr ako doplnok k iným povrchovo aktívnym látkam.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Tónovaný obväz na vlasy s vysokým stupňom ochrany a starostlivosti Premium 100ml Mahagón
Tónovaný obväz na vlasy s vysokým stupňom ochrany a starostlivosti Premium 100ml Mahagón
Detail produktu
Ambre Sultan parfumovaná voda pre ženy
Ambre Sultan parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Rose Noir parfumovaná voda pre ženy
Rose Noir parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Ambrée Authentique kolínska voda unisex
Ambrée Authentique kolínska voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík