facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: L-prolín 5-oxododecyl ester

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Lauryl PCA, známy aj ako L-prolín 5-oxododecyl ester, je vysokokvalitná zložka používaná v kozmetickom priemysle. Táto zložka zohráva dôležitú úlohu v kozmetických výrobkoch, ktoré vyžadujú určitú formu penivosti a ktorých cieľom je poskytnúť pokožke hydratáciu. Lauryl PCA sa používa pre svoje zmäkčujúce a hydratačné vlastnosti, ktoré pomáhajú zvyšovať jemnosť a hladkosť pokožky. Lauryl PCA sa okrem toho používa aj pre svoju schopnosť pôsobiť ako sekundárny tenzid, čo znamená, že pôsobí ako čistiaca látka, ktorú možno pridávať do šampónov, mydiel a iných čistiacich prostriedkov na vytvorenie bohatej krémovej peny.

Lauryl PCA sa používa v širokej škále výrobkov, medzi ktoré patria okrem iného rôzne šampóny, umývacie prípravky, mydlá, sprchové gély, make-up, telové mlieka, hydratačné prípravky a ďalšie. Táto všestranná zložka je vysoko cenená pre svoje jemné penivé a hydratačné vlastnosti, a preto je základnou zložkou mnohých komerčne dostupných výrobkov na starostlivosť o pokožku a vlasy. Okrem toho je obľúbenou voľbou výrobcov aj vďaka svojej schopnosti zvyšovať viskozitu vodných systémov a stabilizovať emulzie, čo je nevyhnutné pre dlhodobú trvanlivosť kozmetických výrobkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Qaed Al Fursan parfumovaná voda unisex
Qaed Al Fursan parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Shaghaf Oud Tonka parfumovaná voda unisex
Shaghaf Oud Tonka parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Biely ocot 10% - čerstvý citrusový 450 ml - 100% prírodný
Biely ocot 10% - čerstvý citrusový 450 ml - 100% prírodný
Detail produktu
Jemný krémový dresing 90ml Gold Copper
Jemný krémový dresing 90ml Gold Copper
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík