facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


M-aminofenol, známy aj ako 2-fenoxyetanol, je organická zlúčenina, ktorá je súčasťou mnohých priemyselných výrobkov, ako aj niektorých kozmetických výrobkov. Táto látka má široké spektrum použitia, takže je zriedkavé, aby ste nenašli výrobky, v ktorých je prítomná. Zoznam zahŕňa všetko od priemyselných náterov, lepidiel a tlačiarenských farieb až po kozmetické výrobky, ako sú pleťové krémy, šampóny a ďalšie.

M-aminofenol sa považuje za lepšie znášanú alternatívu bežných konzervačných látok. Je to chemická látka používaná v kozmetike ako stabilizátor farieb a hlavne ako konzervačná látka. Konzervačné látky sú látky, ktoré po pridaní do výrobkov zabraňujú ich znehodnoteniu napríklad v dôsledku pôsobenia baktérií alebo plesní. M-aminofenol sa používa aj v niektorých lekárskych a farmaceutických výrobkoch, opäť ako konzervačná látka. Okrem širokého využitia v priemysle a kozmetike sa m-aminofenol používa aj v laboratóriách ako činidlo pri syntéze niektorých liečiv. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam a širokému spektru použitia je teda m-aminofenol prvkom, ktorý sa objavuje v mnohých oblastiach ľudského života.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletná voda unisex
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletná voda unisex
Detail produktu
Prášková farba na vlasy 100g Blond
Prášková farba na vlasy 100g Blond
Detail produktu
The One Intense parfumovaná voda pre ženy
The One Intense parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Detail produktu
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík