facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Myrica Pubescens Fruit Cera, Bayberry Fruit Wax, Myrica Cerifera Wax, Myrtle Wax, voskový strom

Skóre škodlivosti: 1 (Prírodné látky)


Myrica Pubescens Fruit Wax, známy aj pod názvami Myrica Pubescens Fruit Cera, Bayberry Fruit Wax, Myrica Cerifera Wax, Myrica Cerifera Wax alebo vosk stromu, je vosková látka získavaná z plodov rastliny Myrica pubescens. Táto rastlina patrí do čeľade Myricaceae a pochádza zo Severnej Ameriky, kde sa dnes aj najviac pestuje na výrobu tohto vosku.

Vosk z plodov Myrica pubescens je vysoko cenený pre svoje jedinečné vlastnosti, vďaka ktorým je v kozmetickom priemysle nenahraditeľný. Jeho prírodné zloženie je ideálne na výrobu rôznych druhov výrobkov starostlivosti o pleť, balzamov na pery, krémov na ruky a telo, depilačných výrobkov a dekoratívnej kozmetiky. Jeho zložky pomáhajú vytvárať na pokožke ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje strate vlhkosti, a tým pomáha udržiavať pokožku hydratovanú. Okrem toho ovocný vosk Myrica Pubescens zvyšuje aj konzistenciu a stabilitu kozmetických výrobkov, vďaka čomu sa ľahšie nanášajú a dlhšie vydržia. Vosk je tiež súčasťou niektorých druhov sviečok vďaka svojej dobrej horľavosti a príjemnej vôni.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Rich Santal Emir Factory Edition parfumovaná voda unisex
Rich Santal Emir Factory Edition parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Acqua Attiva toaletná voda pre mužov
Acqua Attiva toaletná voda pre mužov
Detail produktu
Royal Blend Vintage EXP U
Royal Blend Vintage EXP U
Detail produktu
Untold Absolu parfumovaná voda pre ženy
Untold Absolu parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Sultan The Founder U parfumovaná voda
Sultan The Founder U parfumovaná voda
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík