facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Myristyllaktát, tetradecyllaktát, tetradecyl 2-hydroxypropanoát

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Myristyllaktát patrí medzi estery mastných kyselín a je známy aj pod názvami myristyllaktát, tetradecyllaktát a tetradecyl 2-hydroxypropanoát. Táto zložka sa bežne nachádza v mnohých kozmetických výrobkoch a výrobkoch osobnej starostlivosti vrátane dezodorantov, šampónov, krémov na ruky, rúžov a iných výrobkov na starostlivosť o pokožku. Jej hlavnou funkciou je zjemňovať a vyhladzovať pokožku. Vyznačuje sa aj tým, že zlepšuje konzistenciu a stabilitu výrobkov.

Myristyllaktát je biely pruhovaný prášok, ktorý je zvyčajne rozpustný v tukoch a olejoch. Pri použití v kozmetike a výrobkoch osobnej starostlivosti pôsobí ako emulgátor a zvlhčovadlo, čo znamená, že pomáha vytvárať hladkú konzistenciu a zabraňuje vysušovaniu pokožky. Jeho použitie sa neobmedzuje len na kozmetiku, ale často sa používa aj vo farmaceutickom priemysle ako pomocná látka v liekoch. Je dôležité zdôrazniť, že sa považuje za bezpečný pre ľudské zdravie, ak sa používa v primeranom množstve.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Popôrodné materské vložky (12 ks) - 100% organická bavlna, 6 kvapiek
Popôrodné materské vložky (12 ks) - 100% organická bavlna, 6 kvapiek
Detail produktu
Armaf Club de Nuit Maleka parfumovaná voda pre ženy
Armaf Club de Nuit Maleka parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík