facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: N-[3-(dimetylamino)propyl]

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Oxid kokamidopropylamínový, známy aj ako N-[3-(dimetylamino)propyl] alebo skrátene CAO, je organická zlúčenina používaná najmä v kozmetickom a chemickom priemysle. Táto látka, ktorú možno nájsť na etiketách kozmetických výrobkov pod názvom kokoamidopropylbetaín, je derivátom kokosového oleja. CAO má príjemné čistiace a penivé vlastnosti, vďaka ktorým pomáha najmä pri oplachovaní a čistení nečistôt a prebytočného oleja.

Vďaka svojim vyššie uvedeným vlastnostiam je oxid kokamidopropylamínový súčasťou mnohých kozmetických a čistiacich výrobkov. Najmä sa vo veľkej miere používa pri výrobe šampónov, umývacích prípravkov na telo, pien do kúpeľa a iných výrobkov na starostlivosť o pokožku a vlasy. Významne sa používa aj v čistiacich prostriedkoch pre domácnosť, pretože je veľkým pomocníkom pri odstraňovaní mastnoty a nečistôt. V neposlednom rade sa CAO nachádza aj v niektorých zubných pastách, pretože pomáha vytvárať penu a zlepšuje ich čistiace účinky.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Give Me Gourmand Mallow Maddnes parfumovaná voda pre ženy
Give Me Gourmand Mallow Maddnes parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Tuhý dezodorant Cool Breeze (42 ml) - účinný až 24 hodín
Tuhý dezodorant Cool Breeze (42 ml) - účinný až 24 hodín
Detail produktu
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Sabah Al Ward Sugar W parfumovaná voda
Detail produktu
Ahmed Al Maghribi Zumar parfumový extrakt unisex
Ahmed Al Maghribi Zumar parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Victoria parfumovaná voda unisex
Victoria parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík