facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Kapryloylglycín

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Palmitoyl izoleucín alebo kapryloyl glycín je látka, ktorá sa často používa v kozmetickom priemysle. Je to lipopeptid, čo znamená, že ide o kombináciu aminokyselín a mastných kyselín, konkrétne izoleucínu a kyseliny palmitovej. Významnou vlastnosťou tohto lipopeptidu je jeho schopnosť upokojovať podráždenú pokožku a zároveň pomáha pokožke zostať hydratovanou.

Táto zložka je často súčasťou výrobkov starostlivosti o pleť, ako sú hydratačné prípravky, séra, čistiace a hydratačné krémy. Palmitoyl izoleucín je známy svojou silnou schopnosťou zabudovávať vlhkosť, čím pomáha pokožke zostať pružnou a zdravo vyzerajúcou. Okrem toho má palmitoyl izoleucín pri aplikácii na pokožku aj schopnosť upokojovať podráždenie a zápaly, čo je nevyhnutné na upokojenie citlivej pokožky. Používa sa aj v kozmetike pre svoje antibakteriálne vlastnosti. Ale nielen v kozmetike, táto látka sa bežne používa aj v niektorých typoch šampónov na liečbu a prevenciu lupín.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Šľahačkový telový krém Carefree Morning (60 ml) - s kvetinovo-citrusovou vôňou
Šľahačkový telový krém Carefree Morning (60 ml) - s kvetinovo-citrusovou vôňou
Detail produktu
For Her toaletná voda pre ženy
For Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumovaná voda unisex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Kondicionér s jahodami a mätou 250 ml
Kondicionér s jahodami a mätou 250 ml
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík