facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Sodná soľ palmového oleja

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Sodium Palm Kernelate, známy aj pod alternatívnym názvom sodná soľ palmového oleja, je látka bežne používaná v kozmetickom priemysle a ako zložka mnohých detergentov a čistiacich prostriedkov. Táto látka, ktorá je v podstate zásaditou soľou mastnej kyseliny, sa získava z palmového oleja, konkrétne z jadra plodu palmy olejnej, po ktorej chemicky reaguje s hydroxidom sodným. Produkt tejto reakcie je známy svojimi výnimočnými čistiacimi vlastnosťami vrátane schopnosti odstraňovať oleje a tuky.

Medzi najbežnejšie výrobky, ktoré obsahujú palmojadrový nátriumkernelát, patria mydlá, šampóny, výrobky na pleť a telo, ale často sa používa aj v penových čistiacich prostriedkoch. Táto zložka pomáha vytvárať penu, ktorá uľahčuje zmäkčenie a odstránenie nečistôt. Je známa aj pre svoje emulgačné vlastnosti, čo znamená, že pomáha udržiavať homogenitu zmesi, zabraňuje oddeľovaniu jednotlivých zložiek a zlepšuje kvalitu a vzhľad konečného výrobku. Jeho využitie je široké - nájdete ho dokonca aj v zubných pastách alebo holiacich krémoch.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Tuhý šampón s kondicionérom pre svetlé vlasy Ylang Ylang XXL (50 g) - krásne pení
Tuhý šampón s kondicionérom pre svetlé vlasy Ylang Ylang XXL (50 g) - krásne pení
Detail produktu
Bali Paradise toaletná voda pre ženy
Bali Paradise toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Ébène parfumovaná voda unisex
Ébène parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Azul parfumovaná voda pre mužov
Azul parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík