facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


PEG-10 repkový sterol, známy aj ako tangle alebo cuvie, je rastlinný sterol získaný z repky olejnej. Je to zložka, ktorá sa bežne používa v kozmetických výrobkoch, kde pôsobí ako emulgátor a zároveň poskytuje výrobkom hydratačné vlastnosti. PEG-10 repkový sterol je kľúčový pre zlepšenie stavu pokožky a jej hydratáciu. Je to látka, ktorá pomáha spevňovať a zjemňovať pokožku, podporuje hodnotu vody vo vrchnej vrstve pokožky a zvyšuje jej pružnosť.

PEG-10 repkový sterol sa široko používa v mnohých kozmetických výrobkoch, od krémov a hydratačných pleťových vôd až po make-up a rôzne očné výrobky. V kvalitných výrobkoch starostlivosti o pleť, ako sú nočné krémy a séra, sa táto zložka často vyskytuje pre svoj hydratačný účinok a schopnosť posilňovať kožnú bariéru. Sterol z repky olejnej PEG-10 sa bežne vyskytuje aj v mnohých výrobkoch na líčenie vrátane podkladových báz alebo púdrov, kde pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a zdravú, zatiaľ čo make-up zostáva na svojom mieste. Hoci sa PEG-10 repkový sterol získava z repky olejnej, považuje sa za bezpečnú a netoxickú prírodnú zložku kozmetických výrobkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík