facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: PEG-100 stearát

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


PEG-100 stearát, známy aj ako polyetylénglykolstearát, je biela kryštalická látka, ktorá sa široko používa v kozmetickom priemysle. Táto látka je syntetického pôvodu a do kozmetických výrobkov sa pridáva najmä pre svoje mimoriadne emulgačné vlastnosti. Emulgátory vo výrobkoch pomáhajú spájať zložky, ktoré by sa inak navzájom nemiešali, napríklad vodu a olej. Okrem toho stearát PEG-100 zlepšuje konzistenciu výrobkov a ich bezproblémové rozotieranie na pokožke.

Stearát PEG-100 sa často používa v aplikáciách, ako sú telové a pleťové krémy, pleťové mlieka, šampóny, kondicionéry, dekoratívna kozmetika, ako aj v starostlivosti o vlasy a pokožku. Je obľúbený aj v menej tradičných výrobkoch, ako sú rôzne roztoky na čistenie pleti, opaľovacie krémy a prípravky na odstraňovanie make-upu. Vďaka svojej schopnosti zlepšovať konzistenciu výrobkov a prispievať k lepšej disperzii na pokožke je stearát PEG-100 veľmi obľúbenou zložkou mnohých kozmetických výrobkov. Treba však poznamenať, že napriek svojim výhodám nie je stearát PEG-100 vhodný pre ľudí s citlivou pokožkou, pretože môže spôsobiť podráždenie.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík