facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: PEG-7 glycerylkokoát

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


PEG-7 glycerylkokoát, známy aj ako PEG-7 glycerylkokoát, je syntetická látka, ktorá nachádza široké uplatnenie v kozmetickom priemysle. Je to látka, ktorá sa získava z kokosových mastných kyselín a glycerínu. Vďaka svojim špecifickým fyzikálnym a chemickým vlastnostiam sa stala obľúbenou zložkou mnohých kozmetických výrobkov.

Táto látka je známa a vyhľadávaná najmä pre svoje emulgačné vlastnosti, ktoré prispievajú k tvorbe stabilných zmesí nemiešateľných látok, ako sú oleje a vody. Glycerylkokoát PEG-7 sa preto často vyskytuje ako zložka rôznych krémov, pleťových vôd, šampónov, balzamov na pery alebo mydiel. Okrem toho má aj schopnosť zvláčňovať a zhnednúť pokožku, čo je výhodné napríklad v kozmetických výrobkoch pre citlivú pokožku. Môže tiež pôsobiť ako rozpúšťadlo, čo sa využíva najmä v prípravkoch na odlíčenie.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Fleur de Pivoine parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík