facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Monomyristát dekaglycerínu

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Polyglyceryl-10 myristát, inak známy ako dekaglycerínmonomyristát, je ester tvorený kyselinou myristovou (kyselinou myristovou) a polyglyceryl-10. Táto zložka je prečistená zmes esterov odvodených od kyseliny myristovej a polyglycerolu. Kyselina myristová je nenasýtená mastná kyselina, ktorá sa často vyskytuje v zelenine, ale bežne sa nachádza aj v kokosovom alebo palmovom oleji. Polyglyceryl-10 myristát má charakteristické vlastnosti, ktoré z neho robia ideálny emulgátor.

Polyglyceryl-10 myristát sa bežne používa v kozmetickom priemysle najmä vďaka svojim emulgačným vlastnostiam, čo znamená, že umožňuje miešanie dvoch nemiešateľných kvapalín, zvyčajne oleja a vody. Je základnou zložkou mnohých výrobkov starostlivosti o pleť a kozmetických výrobkov vrátane krémov, pleťových vôd, make-upu, čistiacich výrobkov a ďalších. Vďaka svojim hydratačným vlastnostiam je ideálny do výrobkov určených na hydratáciu a zapečeniu pokožky. Táto látka je obľúbená aj vo výrobnom priemysle vďaka svojmu priaznivému profilu toxicity a je neškodná aj pri dlhodobom používaní.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Infusion parfumovaná voda unisex
Infusion parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Tiramisu S'Mores U parfumovaná voda
Tiramisu S'Mores U parfumovaná voda
Detail produktu
Práškový šampón s kondicionérom (100 g) - Amla Ritha Shikakai
Práškový šampón s kondicionérom (100 g) - Amla Ritha Shikakai
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík