facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearát, známy aj ako Chamaenerum parviflorum, je syntetická látka používaná v kozmetickom a farmaceutickom priemysle. Táto chemická zlúčenina je neiónový povrchovo aktívny emulgátor, čo znamená, že pomáha stabilizovať zmesi zložené z olejových a vodných zložiek, ktoré by sa inak oddelili. Je to tiež silný zvlhčovadlo, ktoré dokáže zvlhčiť pokožku a udržať ju hydratovanú dlhší čas. Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearát má navyše dobrú znášanlivosť s pokožkou, nezanecháva mastný film a nespôsobuje podráždenie, preto sa často používa v citlivej kozmetike.

Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearát sa používa v širokom spektre kozmetických a lekárskych výrobkov. Vďaka svojim vlastnostiam udržiavať hydratáciu a stabilizovať zloženie výrobkov sa často používa pri výrobe rôznych krémov a pleťových vôd na telo, tvár a ruky. Nachádza sa aj vo výrobkoch na starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy, kde pomáha udržiavať vlasy hydratované a zároveň prispieva k ich lesku a ľahkému rozčesávaniu. Vo farmaceutickom priemysle sa polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearát často používa v masťových a krémových prípravkoch určených na ošetrenie suchej a citlivej pokožky, pretože pomáha liečivým zložkám lepšie preniknúť do pokožky.

Vône do bytu a auta sa nachádza v týchto výrobkoch

Opaľovací krém s repelentným účinkom SPF 30 (100 ml) - vhodný aj pre deti od 6 mesiacov
Opaľovací krém s repelentným účinkom SPF 30 (100 ml) - vhodný aj pre deti od 6 mesiacov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík