facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Distearát triglycerínu

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Polyglyceryl-3-distearát, v literatúre bežne známy pod alternatívnym názvom triglycerín-distearát, je emulgátor, ktorý je súčasťou mnohých kozmetických a hygienických výrobkov. Je to zložka odvodená z glycerolu a kyseliny stearovej, ktoré sú prírodnými zložkami. Tento ester je cenný najmä pre svoje emulgačné vlastnosti - umožňuje spojenie dvoch bežne nemiešateľných látok, ako je voda a olej, do stabilnej zmesi alebo krému. Polyglyceryl-3-distearát sa používa aj pre svoje zmäkčujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú zlepšovať stav pokožky a vlasov.

Polyglyceryl-3 distearát sa bežne nachádza v mnohých výrobkoch osobnej starostlivosti, ako sú šampóny, kondicionér na múku, hydratačné krémy, intímne mydlá, telové mlieka, rôzne druhy pleťových vôd a iné výrobky na starostlivosť o pokožku a vlasy. Táto zložka je v kozmetickom priemysle obľúbená najmä pre svoju schopnosť vytvárať krémy a pleťové vody s hladkou a príjemnou textúrou. Jej ďalšou výhodou je, že sa považuje za bezpečnú a neškodnú pre ľudskú pokožku. Preto ju možno nájsť aj vo výrobkoch určených pre citlivú pokožku vrátane kozmetiky pre deti.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Pacific Aloha parfumovaná voda unisex
Pacific Aloha parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Armaf Odyssey Aqua Edition parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Infusion parfumovaná voda unisex
Infusion parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Tiramisu S'Mores U parfumovaná voda
Tiramisu S'Mores U parfumovaná voda
Detail produktu
Práškový šampón s kondicionérom (100 g) - Amla Ritha Shikakai
Práškový šampón s kondicionérom (100 g) - Amla Ritha Shikakai
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík