facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Polyglyceryl-5 oleát

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Polyglyceryl-5 oleát alebo tiež známy ako polyglyceryl-5 oleát je emulgátor prírodného pôvodu. Táto látka vzniká polymerizáciou glycerínu (viacmolekulového alkoholu) a kyseliny olejovej (kyseliny, ktorá sa nachádza v olivovom oleji), pričom vzniká kyselina poterkarboxylová. Jej hlavnou funkciou je zabezpečiť spojenie dvoch látok, ktoré by sa za normálnych okolností nezmiešali, napríklad vody a oleja. Medzi jej jedinečné vlastnosti patrí vysoká kompatibilita s pokožkou, schopnosť vytvárať tekuté kryštalické štruktúry a vysoká odolnosť voči elektrolytom.

Polyglyceryl-5 oleát sa široko používa v mnohých kozmetických výrobkoch a výrobkoch osobnej starostlivosti. Jeho hlavnými aplikáciami sú výrobky na starostlivosť o pokožku, ako sú krémy, pleťové vody, make-upy, čistiace prostriedky, šampóny, kondicionéry, opaľovacie krémy a iné výrobky. V kozmetike je obľúbený aj pre svoju schopnosť rozpúšťať oleje a vosky a zlepšovať účinnosť emulgátorov. Polyglyceryl-5 oleát je obľúbený východiskový materiál na výrobu vodných gélov, ktoré môžu obsahovať až 90 % vody a stále zostávajú stabilné. Jeho jedinečné vlastnosti a široká škála aplikácií z neho robia cenný doplnok mnohých kozmetických prípravkov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

XJ 1861 Naxos parfumovaná voda unisex
XJ 1861 Naxos parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Odyssey Mandarin Sky parfumovaná voda pre mužov
Odyssey Mandarin Sky parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Atlantic U parfumovaná voda
Atlantic U parfumovaná voda
Detail produktu
Pacific Aloha parfumovaná voda unisex
Pacific Aloha parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík