facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Oryza sativa bran cera, ryžový vosk, vosk z ryžových otrúb, E90

Skóre škodlivosti: 1 (Prírodné látky)


Ryžový vosk, známy aj ako Oryza sativa bran cera, ryžový vosk, vosk z ryžových otrúb, E90, je prírodná látka, ktorá sa získava zo šupky ryžových zŕn. Je známy pre svoje udržiavacie a ochranné vlastnosti a je veľmi obľúbený pre svoje všestranné použitie. Táto látka je cenená najmä pre svoje jemné exfoliačné vlastnosti, schopnosť viazať vodu a hydratovať a prirodzenú schopnosť vytvárať na pokožke ochrannú bariéru.

Ryžový vosk sa často používa v kozmetike, pretože má emulgačné vlastnosti, ktoré umožňujú spojenie vody a oleja do hladkej konzistencie. Je vhodný pre suchú, citlivú a normálnu pokožku a nájdete ho v rôznych výrobkoch, ako sú krémy, balzamy na pery, čistiace mlieka, make-up, šampóny, kondicionéry, ako aj lieky proti akné. Keďže táto látka je rastlinného pôvodu a pokožka ju dobre znáša, stáva sa čoraz obľúbenejšou, najmä v rámci prírodnej kozmetiky. Ryžový vosk sa používa aj v potravinárskom priemysle ako prísada E90, ktorá slúži ako povrchový lesk alebo ako súčasť potravinárskych náterov. Nájdeme ho napríklad na povrchu cukroviniek alebo čokolád, kde dodáva cukrovinkám lesklý vzhľad.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Vulcan Sable parfumovaná voda unisex
Vulcan Sable parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Flower Ikebana Indigo parfumovaná voda pre ženy
Flower Ikebana Indigo parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Freeze parfumový extrakt unisex
Freeze parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Mawj parfumovaná voda unisex
Mawj parfumovaná voda unisex
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík