facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Včelí vosk sodný je chemická látka známa aj ako pyridoxín, ktorá sa často používa v kozmetickom priemysle v rôznych výrobkoch na starostlivosť o pleť a vlasy. Sodný včelí vosk je jedným zo špecifických esterov sodných solí a včelieho vosku, ktoré sa vyznačujú pevnými a mydlovými vlastnosťami. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam prispievajú k vyššiemu lesku, jemnosti a hebkosti konečných kozmetických výrobkov.

Pyridoxín sa okrem iného často používa v mydlách, šampónoch, balzamoch, vlasových maskách, hydratačných prípravkoch, make-upoch a rôznych typoch pleťových masiek. Táto látka má totiž schopnosť zlepšiť vzhľad a pocit pokožky a vlasov, ale aj zvýšiť ich odolnosť. Okrem toho sa sodná soľ včelieho vosku nachádza aj v rôznych farmaceutických výrobkoch, ako sú masti a krémy na ekzémy alebo psoriázu. Jeho využitie je teda naozaj široké a stále sa rozširuje. Výskum neprestáva poukazovať na výhody včelieho vosku sodného pre ľudskú pokožku a vlasy.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

BIO koncentrovaný prací gél (1,5 l) - ružová záhrada
BIO koncentrovaný prací gél (1,5 l) - ružová záhrada
Detail produktu
Koncentrovaný prací gél BIO (1,5 l) - Nordic forest
Koncentrovaný prací gél BIO (1,5 l) - Nordic forest
Detail produktu
Prášková farba na vlasy 100g Čierna
Prášková farba na vlasy 100g Čierna
Detail produktu
Upokojujúci levanduľový šampón 500ml BIO
Upokojujúci levanduľový šampón 500ml BIO
Detail produktu
Hawas Kobra M parfumovaná voda
Hawas Kobra M parfumovaná voda
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík