facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Sorbitanizostearát

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Sorbitanizostearát, známy aj ako sorbitanizostearát, je chemická zlúčenina, ktorá sa často používa ako emulgátor v kozmetických výrobkoch a výrobkoch na starostlivosť o pokožku. Tento výrobok je esterom kyseliny izostearovej a polyolsorbitánu, ktorý sa získava zo sorbitolu. Jeho hlavnou funkciou je umožniť miešanie tých látok, ktoré by sa za normálnych okolností nemiešali. Má aj konzervačný účinok, pretože pomáha udržať výrobok dlhšie čerstvý a stabilný.

Sorbitan izostearát sa nachádza v širokom spektre kozmetických výrobkov a výrobkov na starostlivosť o pleť vrátane opaľovacích krémov, kondicionérov na vlasy, make-upu, čistiacich prípravkov, sér na tvár, telových mliek a iných výrobkov na starostlivosť o pleť. Táto zložka sa bežne používa aj vo výrobkoch starostlivosti o deti vrátane detských krémov a šampónov. Sorbitan izostearát sa okrem toho často používa v potravinárskom priemysle ako stabilizátor a emulgátor v rôznych potravinárskych výrobkoch, ako je pečivo, cukrovinky a zmrzlina.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Royal Blend Sequoia parfumový extrakt unisex
Royal Blend Sequoia parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Ajmal Sacrifice for Her 50 ml
Ajmal Sacrifice for Her 50 ml
Detail produktu
Colonia Essenza kolínska voda pre mužov
Colonia Essenza kolínska voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík