facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: PEG-2 stearyléter

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


Steareth-2, alternatívny názov PEG-2 stearyléter, sa bežne používa v kozmetickom priemysle. Je to syntetická zložka, ktorá je derivátom kyseliny stearovej, tuku bežne sa vyskytujúceho v rastlinách a živočíchoch. Je to emulgátor, látka, ktorá uľahčuje miešanie dvoch alebo viacerých zložiek, ktoré sa bežne dobre nemiešajú, napríklad vody a oleja.

V sortimente výrobkov, v ktorých sa tento emulgátor nachádza, sú najmä kozmetické a čistiace výrobky. Steareth-2 je často súčasťou zloženia šampónov, sprchových gélov, mydiel, telových krémov alebo pleťových mliek. Obsahujú ho aj niektoré dezodoranty a voskové depilačné prípravky. Vďaka svojej stabilizačnej funkcii zabezpečuje, aby mal konečný výrobok vhodnú konzistenciu a vlastnosti. Vo väčšej miere sa však v kozmetických výrobkoch používa aj pre svoje zmäkčujúce vlastnosti, ktoré zlepšujú pokožku po aplikácii kozmetického výrobku.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletná voda unisex
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletná voda unisex
Detail produktu
Prášková farba na vlasy 100g Blond
Prášková farba na vlasy 100g Blond
Detail produktu
The One Intense parfumovaná voda pre ženy
The One Intense parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Detail produktu
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík