facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 4 (Mierne škodlivá chémia)


Steareth-20, inak známy ako kokoylalaninát sodný, je zložka, ktorá sa používa pri výrobe kozmetických výrobkov, najmä pracích a čistiacich výrobkov. Je to povrchovo aktívna látka, čo je látka, ktorá umožňuje znížiť povrchové napätie medzi dvoma rôznymi fázami výrobku, napríklad medzi olejom a vodou v šampónoch. V dôsledku toho dokáže podporovať tvorbu peny a zabraňovať oddeľovaniu jednotlivých zložiek výrobku.

Výrobky, v ktorých možno túto látku vysledovať, sa líšia. Nájdeme ju najmä v šampónoch, telových sprchových géloch, kondicionéroch na vlasy, ale napríklad aj v niektorých druhoch make-upu. Nachádza sa aj v niektorých menej tradičných výrobkoch, ako sú čistiace prostriedky na pleť, odličovacie prostriedky a dokonca aj zubné pasty. Je mimoriadne obľúbený pre svoje zmäkčovacie a stabilizačné vlastnosti a pre svoju nízku toxicitu.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Univerzálne čierne mydlo BIO - pasta (1 kg)
Detail produktu
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Intímny gél BIO (200 ml) - udržuje prirodzené ph 4,5
Detail produktu
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletná voda pre ženy
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík