facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Stearyl acetát, oktadecyl acetát, oktadecyl ester

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Stearylacetát, známy aj ako stearylacetát, oktadecylacetát alebo oktadecylester, je organická zlúčenina, ktorá patrí medzi estery karboxylových kyselín. Názov stearylacetát pochádza z kombinácie jeho dvoch zložiek: kyseliny stearovej a kyseliny octovej. Je to biela kryštalická látka s voskovou konzistenciou a miernym kvetinovým zápachom.

Stearylacetát sa bežne používa v kozmetickom priemysle a v osobnej starostlivosti. Jeho hlavné použitie je ako zmäkčovadlo a umelá vôňa v rôznych typoch kozmetiky a výrobkov osobnej starostlivosti, ako sú krémy, pleťové vody a šampóny. Je tiež súčasťou niektorých druhov mydiel, kde pôsobí ako zmäkčovadlo. Vďaka svojej jemnej vôni a ošetrujúcim vlastnostiam je ideálnou zložkou výrobkov na starostlivosť o pleť a vlasy. Okrem kozmetického priemyslu sa stearylacetát používa aj ako mazivo v textilnom priemysle, pri výrobe plastov a ako medziprodukt pri výrobe iných chemických zlúčenín.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Ajmal Evoke Gold Edition Him 90 ml
Ajmal Evoke Gold Edition Him 90 ml
Detail produktu
Colonia Essenza kolínska voda pre mužov
Colonia Essenza kolínska voda pre mužov
Detail produktu
" V " Erba Pura parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Royal Blend U parfumový extrakt
Royal Blend U parfumový extrakt
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík