facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Stearylkaprilát, často známy aj ako BPA, je chemická látka, ktorá sa v kozmetickom priemysle považuje za bezpečnú a spoľahlivú. Je to ester kyseliny kaprylovej a alkoholu stearového. Táto látka sa vyznačuje schopnosťou pôsobiť ako zmäkčovadlo (látka, ktorá zjemňuje a vyhladzuje pokožku), vďaka čomu je ideálnou zložkou mnohých kozmetických a osobných výrobkov.

Stearylkaprilát sa často používa pri výrobe rôznych druhov krémov, mydiel, šampónov, kondicionérov a množstva ďalších kozmetických výrobkov. Jeho výhodou je, že nespôsobuje podráždenie pokožky, čo je bežný problém mnohých iných chemických zložiek. Vďaka svojej jemnej štruktúre a vlastnostiam, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú a zdravú, je stearylkaprilát často súčasťou aj výrobkov pre citlivú pokožku. Používa sa aj ako zložka niektorých výrobkov na starostlivosť o vlasy, kde pomáha vyhladzovať a zlepšovať štruktúru vlasov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Atlantis Extrait de Parfum parfumový extrakt unisex
Atlantis Extrait de Parfum parfumový extrakt unisex
Detail produktu
Venus Deluxe Smooth Swirl náhradné hlavice 4 ks
Venus Deluxe Smooth Swirl náhradné hlavice 4 ks
Detail produktu
Layton parfumovaná voda unisex
Layton parfumovaná voda unisex
Detail produktu
Telové mlieko kokosové 245ml BIO, VEG
Telové mlieko kokosové 245ml BIO, VEG
Detail produktu
Théorème Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Théorème Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík