facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Skóre škodlivosti: 3 (Neškodné chemikálie)


Triethoxykaprylylsilán je zložka, ktorá sa nachádza v mnohých kozmetických a osobných výrobkoch. Je to modifikovaný silikón, ktorý sa vyznačuje vysokou stabilitou a schopnosťou zlepšiť miešanie, distribúciu a opraviteľnosť výrobkov, ktoré obsahujú pigmenty alebo prášky. Jeho ďalšie názvy sú 1,2-propándiol, 3-merkapto-, 1-merkapto-2,3-propándiol, 1-merkaptoglycerol, triglycerol, 1-monotioglycerol, 1-tio-2,3-propándiol, 3-merkapto-1,2-propándiol alebo glycerol-1-tiol.

Z hľadiska použitia sa trietyhoxykaprylsilán často používa v kozmetických výrobkoch, ako sú púdre, make-upy, krémy, tekuté rúže, očné tiene a iné kozmetické výrobky. Zlepšuje ich konzistenciu, pomáha udržiavať rovnomerné rozloženie pigmentov a zabezpečuje ľahkú a hladkú aplikáciu na pokožku. Okrem toho sa môže objaviť aj v niektorých výrobkoch na starostlivosť o vlasy, pretože zlepšuje vlastnosti týchto výrobkov a pomáha dodať vlasom požadovaný vzhľad a pocit. Nie je známe, že by trietyloxykaprilylsilán bol pri používaní v odporúčaných množstvách zdraviu škodlivý.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Yes I Am Bloom Up! parfumovaná voda pre ženy
Yes I Am Bloom Up! parfumovaná voda pre ženy
Detail produktu
Jednorazové detské plienky z biobavlny 7-18 kg
Jednorazové detské plienky z biobavlny 7-18 kg
Detail produktu
Kondicionér bez parfumu 180ml BIO, VEG
Kondicionér bez parfumu 180ml BIO, VEG
Detail produktu
Deo krém LOVE ME 40 g
Deo krém LOVE ME 40 g
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík