facebook
⚡ APP5 zľava práve teraz! APP5 Do aplikácie
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: sacharóza trilaurát

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Trilaurát sacharózy, známy aj ako trilaurát sacharózy, je chemická látka používaná prevažne v rôznych priemyselných odvetviach. Ako syntetická látka sa najčastejšie používa v potravinárskom, kozmetickom, farmaceutickom a plastovom priemysle. Táto zložka má špecifické použitie vďaka svojim jedinečným vlastnostiam.

V potravinárskom priemysle sa sacharóza trilaurát používa ako emulgátor alebo stabilizátor. Pomáha zlepšovať štruktúru a konzistenciu výrobkov, ako sú zmrzlina, cestoviny, pečivo, nápoje a rôzne druhy cukroviniek. V kozmetike sa používa najmä ako zmäkčovadlo v krémoch a pleťových vodách. Dôležitú úlohu zohráva aj vo farmaceutickom priemysle, kde sa používa ako zložka tabliet, krémov a mastí pre svoju schopnosť pomáhať pokožke absorbovať liečivé látky. Používa sa aj v plastikárskom priemysle, kde slúži ako medziprodukt zmäkčovadla a povrchového kondicionéra.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Daiman Eclipse M parfumovaná voda
Daiman Eclipse M parfumovaná voda
Detail produktu
Krémový dezodorant Vanilla Orchid (45 g)
Krémový dezodorant Vanilla Orchid (45 g)
Detail produktu
Organický šampón Nordic Berry 500 ml
Organický šampón Nordic Berry 500 ml
Detail produktu
O´Clock U parfumový extrakt
O´Clock U parfumový extrakt
Detail produktu
Kvetinová voda Rose of Damascus BIO (100 ml) - univerzálne použitie
Kvetinová voda Rose of Damascus BIO (100 ml) - univerzálne použitie
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík