facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: 2,3-di(tetradekanoyloxy)propyltetradekanoát

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Trimyristín je špecifický typ tuku, ktorý sa nachádza v niektorých rastlinách, orechoch a semenách. Podľa vedeckej nomenklatúry je známy aj ako 2,3-di(tetradekanoyloxy)propyltetradekanoát. Tento biely až žltý prášok je zlúčeninou troch molekúl kyseliny myristovej a jednej molekuly glycerolu. Kyselina myristová je jednou z esenciálnych mastných kyselín, ktoré sú kľúčové pre rôzne biologické procesy.

V praxi sa trimyristín používa v širokom spektre výrobkov. Najčastejšie sa vyskytuje v potravinárskom priemysle, kde sa používa ako stabilizátor, emulgátor alebo zahusťovadlo. V kozmetike a farmaceutických výrobkoch je trimyristín nevyhnutný na výrobu rôznych krémov, mastí a mydiel, kde pôsobí ako zmäkčujúca a vyhladzujúca zložka. V priemysle sa používa aj pri výrobe umelých voskov a v kovopriemysle slúži ako materiál na kontrolu povrchu.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Acqua Di Parma Oud parfumovaná voda unisex
Acqua Di Parma Oud parfumovaná voda unisex
Detail produktu
La Yuqawam Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
La Yuqawam Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík