facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: Glyceroltrioleát, 1,2,3-propanetriyltrioleát, propán-1,2,3-triyltri[( 9Z )-oktadec-9-enoát]

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Trioleín je glycerid, ktorý sa považuje za jednu z hlavných zložiek oleja. Z chemického hľadiska sa skladá z troch molekúl kyseliny olejovej viazaných na molekulu glycerolu. Trioleín funguje ako biomarker prítomnosti tuku v potravinách a v ľudskom tele. Je tiež zložkou rôznych foriem tukov vrátane živočíšnych tukov a niektorých druhov rastlinných olejov. Medzi jeho ďalšie názvy patrí glyceroltrioleát, 1,2,3-propántriyltrioleát a propán-1,2,3-triyltri[(9Z)-oktadec-9- enoát].

Trioleín sa používa v mnohých priemyselných a potravinárskych výrobkoch. V potravinárskom priemysle sa používa na výrobu margarínu a iných druhov umelých tukov. Keďže je jednou z hlavných zložiek olivového oleja, vo veľkej miere sa používa pri výrobe mydiel a kozmetiky. V priemysle sa trioleín používa ako mazivo a tiež ako palivo v niektorých typoch dieselových motorov. Je tiež zložkou pri výrobe biopalív a pri výrobe niektorých druhov plastov a polymérov.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Acqua Di Parma Oud parfumovaná voda unisex
Acqua Di Parma Oud parfumovaná voda unisex
Detail produktu
La Yuqawam Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
La Yuqawam Pour Homme parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík