facebook
Kto skôr príde, ten berie. Neopakuje sa.
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 75 EUR | Výmena a vrátenie do 90 dní zadarmo

Iné názvy: 2-(Undec-10-enoylamino)kyselina octová, N-(l-oxo-10-undecen-l-yl)glycín

Skóre škodlivosti: 2 (Deriváty prírodných látok)


Undecylenoyl glycín, niekedy nazývaný aj kyselina 2-(undec-10-enoylamino)octová alebo N-(l-oxo-10-undecen-l-yl)glycín, je zložka, ktorá sa používa v kozmetike a osobnej starostlivosti na mnohé účely. Je to amfoterná organická kyselina, látka, ktorá sa môže správať ako kyselina aj ako zásada. Undecylenoylglycín je odvodený z kyseliny undecylénovej, mastnej kyseliny prirodzene sa vyskytujúcej v ricínovom oleji, a glycínu, najjednoduchšej aminokyseliny.

Vo výrobkoch osobnej starostlivosti je táto zložka cenená pre svoje antibakteriálne a antibakteriostatické vlastnosti. Preto je často súčasťou výrobkov na starostlivosť o pleť pri akné alebo iných kožných problémoch. Undecylenoylglycín pôsobí aj ako zvlhčovadlo, čo znamená, že priťahuje vodu a pomáha udržiavať pokožku hydratovanú. Vďaka svojim vlastnostiam sa hojne používa v pleťových krémoch, pleťových vodách, mydlách a iných výrobkoch na starostlivosť o pleť a telo. Okrem toho sa v niektorých prípadoch môže používať aj ako regulátor kyslosti v kozmetických výrobkoch.

Túto látku v našich výrobkoch nenájdete. Vyskúšajte prírodné výrobky bez chemikálií z nášho sortimentu.

de Peau EDT parfum pre ženy
de Peau EDT parfum pre ženy
Detail produktu
King parfumovaná voda pre mužov
King parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu
Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Habik For Men parfumovaná voda pre mužov
Detail produktu

Kategória Vyhľadávanie Košík